Opinie

Marlena Michalak
25/03/2012 12:43:06
Transport do Hanoweru
Pan Tomasz jest 100% profesjonalistą! Zadbał o wszystkie szczegóły, sam zajął się koniem podczas noclegu, pomógł w naszym zakwaterowaniu w hotelu. Jest osobą świetnie zorganizowaną, o wysokiej kulturze osobistej i bardzo dobrym podejściu do koni. Dotarliśmy na miejsce w "śpiewającej" atmosferze ;), klacz ma się znakomicie, czyli nic dodać nic ująć!
Jeszcze raz pięknie dziękuję za współpracę na wysokim poziomie i serdecznie polecam wszystkim usługi pana Tomasza :)

Aleksandra Paris
25/03/2012 08:25:02
Niemcy - Polska
Super profesjonalny i komfortowy transport (klima, poidła, karma na pokładzie). Klacz po kilku godzinach jazdy dotarła w doskonałej kondycji fizycznej i psychicznej. Rewelacyjny kontakt, bieżąca informacja, stoicki spokój pana Tomasza i cena, to kolejne zalety wyboru TEGO przewoźnika. Serdecznie dziękuję i polecam innym.

Pozdrawiam Ola z okolic Oleśnicy
25/01/2012 21:05:07
Polska - Norwegia :) i myślę, że można by tak na koniec świata :)
Nic dodać , nic ująć !!! "Człowiek spokój" tak wygląda w moich oczach Pan Tomasz:)Wszystko dopięte na przysłowiowy "ostatni guzik" :) Można było po drodze spać spokojnie :)Zero stresu!! Polecam z całego serca!!!
Jeszcze raz BARDZO DZĘEKUJĘ !!! Teraz powielę stwierdzenie, ale tak właśnie jest- pełen profesjonalizm!!!:)

Małgorzata Sobolewska
24/01/2012 22:00:04
POLSKA -SZKOCJA
W paru zdaniach nie da się opisać wdzięczności dla pana Tomka. Zabrał moje konisko z Polski do Szkocji. Podróż sama w sobie długa, jednak na bieżąco wiedziałam, gdzie koń danego dnia się znajduje i czy wszystko z nią w porządku.
Sam pan Tomek jest bardzo sympatyczną osobą, sprawia wrażenie osoby która wie co robi, a później tylko jeszcze mnie w tym utwierdził. Koń do celu dojechał cały i zdrowy za co jestem mu ogromnie wdzięczna, nie wiedziałam, że wysłanie konia może się wiązać z takim stresem- nie tylko konia ale i właściciela. Gdybym jeszcze kiedykolwiek miała korzystać z czyiś usług, bez zawahania wybiorę nr do p.Tomka.
Dziękuje Serdecznie!! tym bardziej, że nie mogłam być na miejscu przy rozładunku!! Pełen profesjonalizm !

Monica
11/01/2012 13:55:13
Transport
I always use Tomasz to transport horses for me. This is a person you really can trust and can be 100% sure that the horses are doing ok :)

Annie Ruisendaal + Slaski As
12/12/2011 21:28:34
Mevrouw
Nog bedankt voor alle goede zorgen. Mijn slaski van 1,5 jaar moest vervoerd worden van Polen (Mszana) naar Nederland(Blijham)(ongeveer 1.100 km). Toen hij aan kwam, stond hij rustig op de wagen. Het was hem niet aan te zien dat hij zoveel uren onderweg was geweest. Ik spreek zelf geen Pools, maar gelukkig spreekt Tomasz Engels. Hij is vriendelijk en behulpzaam. Het transport is zeer professioneel en voorzien van alle moderne apparatuur. Als er weer een paard naar Nederland vervoerd moet worden, maak ik zeker gebruik van de diensten van Tomasz. Ik kan het iedereen aanraden om gebruik te maken van deze transporteur wanneer er een paard van of naar Polen vervoerd moet worden.

Still thanks for all the good. My slaski of 1,5 years had to be transported from Poland (Mszana) to the Netherlands (Blijham) (approximately 1,100 km). When he came to, he stood quietly on the truck. It wasn’t him to see, that he had been so many hours on the road. I ‘don’t speak Polish, but fortunately speaks Tomasz English. He is friendly and helpful. The transport is very professional with all modern equipment. If there is another horse to transported to the Netherlands, I make sure to use the services of Tomasz. I can recommend everyone to use this carrier when there is a horse transported from or to Poland.

Noch vielen Dank für all die gute Pflege. Meine Slaski 1,5 Jahre Alt mussten von Polen(Mszana) bis der Niederlande (Blijham)(ca. 1.100 km) transportiert werden. Als er kam, stand er ruhig auf dem LKW. Er war nicht zu sehen, dass er so viele Stunden unterwegs gewesen sind. Ich sprechen kein Polnisch, aber glücklicherweise sprecht Tomasz Englisch. Er ist freundlich und hilfsbereit. Der Transport ist sehr professionell und mit allen modernen Einrichtungen ausgestattet. Wenn es ein anderes Pferd nach die Niederlande sollte, ich vergewissern zu Verwendung die Dienste von Tomasz. Ich kann empfehlen, alle zu diesem Transporteur verwenden, wenn ein Pferd von oder nach Polen transportiert mussen.

Nadal podziękowania dla tego towaru. Moje Ślaski 1,5 roku musiała być transportowane z Polski(Mszana) do Holandia (Blijham) (około 1100 km). Gdy przyszedł, on postał cicho w ciężarówce. To nie było go zobaczyć, że był tak wiele godzin na drogach. Nie znam polsku, ale na szczęście mówi po angielsku Tomasz. Jest on przyjazny i pomocne. Transport jest bardzo profesjonalnych z wszystkie nowoczesne urządzenia. W przypadku innego koń przewieziona do Holandii, I upewnij się, że korzystanie z usług Tomasz. Może doradzić Wszyscy do używania tego przewoźnika po koniu transportowane z i do Polski.

Kama
22/11/2011 19:33:57
Holandia - Polska luty 2011. 2 ogiery fryzyjskie
Jestem pod wrażeniem jakości i profesjonalizmu. Moje 2 ogiery fryzyjskie przyjechały w świetnym stanie (z noclegiem w Niemczech po drodze)- nie zmęczone i w pełni sił! Podróżowały w komfortowych warunkach no i dziękuję za sprawny wyładunek już u mnie- co nie było łatwe, bo po opuszczeniu koniowozu były tak "swieze" że od razu przystąpiły do walki! Pozdrawiam i mam nadzieję, ze kiedyś jeszcze skorzystam z usług. Polecam wszystkim.

Natasza
25/10/2011 14:05:11
podziękowania
Jeszcze raz dziękuję za transport kobyły i pomoc przy załadunku. Profesjonalizm zarówno przy samej jeździe, jak i podejściu do koni sprawiają, że cały proces był bardzo sprawny. Spokój i dobre podejście Pana Tomasza do zwierząt uczyniły tę podróż przyjemną i niestresującą nawet dla mojego zwykle nerwowego konia. Dodatkowe udogodnienia w postaci stałego monitoringu i ubezpieczeń świadczą o rzetelności firmy. Wiem, że z taką opieką mój koń jest bezpieczny. Jestem pod wielkim wrażeniem zarówno fachowości, jak i znakomitej współpracy. Dziękuję i pozdrawiam

Sylwia Kolodziej
05/09/2011 16:56:20
Transport konia na trasie Polska-Anglia i Anglia-Polska
Pan Tomek transportowal mojego konia w sierpniu 2011 na Mistrzostwa Anglii W Damskim Siodle.Jestem pod wrazeniem jego profesjonalizmu i standardu swiadczonych uslug.Dzieki niemu kon mial bardzo komfortowa podroz i bezpiecznie wrocil do domu. Jestem za to nizmiernie wdzieczna!To takze dzieki Panu Tomkowi udalo nam sie odniesc sukces,poniewaz kon dojechal na miejce w swietnej kondycji. Dodam jeszcze ze Pan Tomek radzi sobie doskonale w sytuacjach stresowych i jest bardzo opanowany.Serdecznie dziekuje i wszystkim polecam!:-)

Aleksandra Adamczyk
13/08/2011 20:50:16
Polska- Anglia- Mistrzostwa Anglii w damskim siodle
Nowoczesne wyposażenie i komfort konia stawiany na pierwszym miejscu. Płynność i rozwaga w wiezieniu koni a jednocześnie nadzwyczajna wytrzymałość. Bez wahania mogę powiedzieć, że to najlepszy transport koni z jakim kiedykolwiek miałam do czynienia. Początkowo w obawie o kontuzjowaną już nieraz nogę rozważany był wyjazd na tak długą trasę. Podjęta decyzja o przewozie konia przez Tomka była strzałem w dziesiątkę. Wieziony łącznie kilka tysięcy kilometrów Casani dotarł z powrotem do Mysłowic bez oznak zmęczenia i stresu. Dodatkowo tak długa trasa umilana śpiewem Tomka jest kolejnym, miłym 'dodatkiem'. Polecać chyba nie muszę- niech każdy przekona się sam jak jeździ Profesjonalista.

Renata Szulzycka
12/08/2011 21:50:37
Transport Gdansk-Bonn.
Spozniona, ale szczera opinia. Kon ma sie super w nowym domu, ktorego p.Tomasz przetransportowal z polski do niemiec. Klacz pomimo juz starszego wieku 18 lat, do tego 3 miesiac zrebna wcale nie pokazala po sobie jaka dluga podroz odbyla. W sumie dwa dni jechali. Pomimo tak mlodego wieku pana Tomasza bylam zaskoczona doswiadczeniem, profesjonalizmem i cierpliwoscia, ktora posiada. Klacz wczesniej nie lubiala wchodzic do trailera, ale pan Tomasz ja chyba zaczarowal. Polecam tylko pana Tomasza jezeli chodzi o transport koni, a mialam juz wczesniej doswiadczenie z innymi, gdyby wszyscy tak sie konmi opiekowali w czasie podrozy i podczas zaladonkow nie byloby z niektorymi takich problemow jakie to czasami musimy przezyc.

Elzbieta
11/08/2011 10:19:21
Polecam!!!
Polecam korzystanie z uslug Pana Tomasza,pelen profesjonalizm,bardzo dobry kontakt tak meilowy jak i telefoniczny.Moj konik jechal do niemiec-1200 km.Oczywiscie sprawdzilem telefonicznie kilka z referencji na tej stronie i wszyscy zgodnie polecali Pana Tomasza ale i tak sie denerwowalam czy wszystko bedzie ok bo to jednak spore obciazenie i zmiana dla zwierzecia-niepotrzebnie!Ten Pan naprawde dba o komfort zwierzat w czasie transportu!Polecam szczerze!!!

Tomasz Bucki
10/08/2011 12:18:42
Anywhere - komentarz
In Bezug auf die Aussage des Herres oder der Frau, den sich Ihren Namen schamt und schreibt anonym. Ich informiere alle meine bisherigen und zukunftigen Kunden, dass wir alle notwendige Tierarztlich- und Transportgenehmigungen besitzen wie auch die Versicherung fur de Pferde, die wir transportieren. Der Nummer unserer Genehmigung ist PL32112802. Es gibt die Moglichkeit sie bei lokalen tierarztlichen Behorden einzusehen oder auch auf eine Bitte konnen wir sie per Email vorzeigen.

Agata
08/08/2011 21:51:10
Transport koni: Polska-Irlandia
Gorąco polecam. Pan Tomasz już trzy razy przewoził moje konie z województwa lubuskiego do Irlandii. Gorąco polecam. Wszystkie dojechały bezpiecznie i bez problemów.

Nirgendwo
14/07/2011 09:14:10
Anywhere
Ich hoffe dass diese Firma alle Lizenzen und Genehmigungen hat, die ein gewerblicher Pferdetransporteur in Europa braucht. Alle Auftraggeber sind verpflichtet diese einzusehen, wenn etwas nicht stimmen sollte ist man mit haftbar, also nicht nur auf den Preis schauen...

Olga Jacek
Jerez de la Frontera (Andalusia) - Poznań; wrzesień 2011
05/07/2011 16:47:01
W 100% polecam! Pan Tomek jest prawdziwym profesjonalistą.

Stefan
07/06/2011 07:58:39
Gdansk-Norrköping/Sweden 2011
Tomasz and Martha did a wonderful job to bring our Don Marlo to Sweden. The transport was done in a very safe and caring way. We can recommend all people to use this transporter for horse transports from and to Poland.

Rafał
17/05/2011 12:55:14
Transport z Kamienia Pomorskiego na Kaszuby
Pan Tomasz przewoził 3 roczne klacze huculskie. Jechały pierwszy raz więc były bardzo podenerwowane. Załadunek dzięki Panu Tomaszowi poszedł bardzo sprawnie i profesjonalnie. Konie dojechały na miejsce w bardzo dobrej formie. Bardzo jestem zadowolony z jakości usługi oraz poznania takiego uśmiechniętego i przemiłego profesjonalisty. Spokojnie polecam !

Paulina i Seweryn
11/05/2011 08:26:06
Charyzma
Witam. Pan Tomasz transportowal naszego konia na trasie 2500km. Kraków-Turriff(Szkocja) w okresie 28.04.- 1.05.2011r. Wszelkie szczegoly podróży uzgodniliśmy drogą e-mail. Pan Tomek przyjechal punktualnie, a jego samochod został sprawdzony przez inspektorat weterynaryjny i okazal sie sprawny :) . Klacz, mimo pierwszej podróży autem, dojechala cała, bez najmniejszego zadrapania, z całym moim sprzetem jeździeckim. Przez całą drogę mieliśmy kontakt telefoniczny. Pan Tomek okazał się odpowiedzialny, bardzo sympatyczny i godny polecenia. Serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy Pana i Martę. Paulina , Seweryn i Siwka :)

Magda Steidl
03/05/2011 15:01:42
Orzesze-Bridgwater (UK)
Konik bardzo zadowolony, teraz zawsze bedzie spokojnie podrozowac. Bardzo dzikeujemy za cala pomoc i goraco polecamy wszystkim Pana firme. Jeszce raz dziekuje.

Jan Smeenk
02/05/2011 19:46:28
Transport Kapkazy to Edinburgh
Thank you Tomasz and Martha for transporting Manoah's Saffron to Edinburgh. You kept us very well informed during this long journey. Just like all de transports you did in the last 9 years for us again very well done! Thanks, looking forwards to see you the next time!

Anita Faber
18/04/2011 20:30:37
transport Olsztyn-Łódź
Z pełną odpowiedzialnością potwierdzam wszystkie wcześniejsze pozytywne wypowiedzi. Koń wyszedł z koniowozu jak zaczarowany - oaza spokoju ;-) Nie wyobrażam sobie skorzystać kiedykolwiek w przyszłości z usług kogoś Innego jak tylko Pana Tomka. O każdą trasę i każdego konia można być spokojnym ;-) Dziekuję ;-))))))

Izabela
05/04/2011 12:47:35
transport koni fryzyjskich
Nie trzeba wielu słów aby opisać usługi jakie świadczy Tomek - profesjonalnie, bezpiecznie, niedrogo. Świetne podejście do koni, dobry kontakt z klientem i uczciwość. Polecam najlepszy transport w Polsce!

Mateusz Wiśniewski
04/04/2011 10:43:55
Transport - trasa Brzózki-Chełmno (Szczecin)
Co tu dużo mówić, niezwykle profesjonalna firma. Pan Bucki świadczy usługi na najwyższym poziomie. Transportowana klacz po około 6 godzinach podróży była w doskonałej formie psychicznej. Bardzo gorąco polecam!

Sosnowska Magdalena
03/04/2011 19:55:22
Transport całosezonowy
A więc, podpisuję się w 100% pod wszystkimi pozytywnymi komentarzami na temat pracy wykonywanej przez Tomka. Nie będę się powtarzała, ale na dowód że jestem niezmiernie zadowolona z jego usług zarezerwowałam sobie przewóz na wszystkie moje wyjazdy na zawody w tym sezonie, a wcale nie jest jedynym i najbliżej mnie oferowanym swoje usługi przewoźnikiem. Tomku serdeczne gratulacje i szerokości na wszystkie twoje kolejne trasy.

Titanium Arabians
28/03/2011 10:00:14
transport Polska Francja
Transport koni pana Tomka jest jedyna firma ktora moge polecic z czystym sumieniem. Korzystalam juz z wielu przewoznikow na tym dlugim, trudnym dla koni dystansie. Porownujac, stwierdzam ze uslugi i profesjonalizm pana Tomka sa najwyzszej jakosc. Z nastepnym, ewentualnym transportem, napewno zwroce sie tylko do niego.Dziekuje raz jeszcze.

Andrzej Czech
28/03/2011 00:28:00
Jak transport koni to wyłącznie z p. Tomaszem Buckim
P. Tomek przewoził nasze konie wiele razy i na długie dystanse: Bieszczady - Niemcy, Szwajcaria, etc. Profesjonalizm w 100%, doskonałe podejście do koni i ich właścicieli, dobre ceny. Miło wiedzieć że usługa może być na tak wysokim poziomie!

Maria Dąbrowska
27/03/2011 09:38:42
transport Bydgoszcz-Wadowice
Dziękuję za bezpieczny transport klaczki. Doceniam życzliwy i profesjonalny kontakt celem uzgodnienia terminu transportu , płatności i bezpieczeństwa konika. BARDZO serdecznie POLECAM

Tomasz Krowicki
23/03/2011 11:45:43
Transport 4 koni z Frankfurtu do Warszawy
Serdecznie dziekuje Panu Tomaszowi za druga juz znakomicie wykonana usluge transportu 4 koni z Frankfurtu do Warszawy. Koniki dotarly w znakomitej formie, a wspolpraca z Panem Tomaszem - tak jak poprzednio - byla przyjemnoscia ze wzgledu na czesta i pelna komunikacje po drodze, rzetelnosc i elastycznosc. Polecam goraco.

I would like to thank Mr Bucki for his excellent services in moving our four polo ponies from Frankfurt to Warsaw. The ponies arrived to Warsaw in great shape, and the cooperation with Mr Bucki throughout was pleasure - I appreciated his full and frequent communication, reliability and flexibility. I thoroughly recommend his services, having used Mr Bucki's services twice already.

Nicola Sales Manager from German-Equestrian-Center
09/03/2011 12:14:00
Denmark- Germany/ Middle on Februar 2011
Super Horsetransport Firm. The horses arrived in very good condition after a long journey. The where on time and everything was reliable. I have recommended you to my friends and businesspartners. Thank you again and we will soon make business again :)

Gosia
21/02/2011 16:02:51
Transport Elbląg-Londyn
Dziekujemy, fantastyczna wspolpraca, polecam, Grand ma sie swietnie:). pozdrowienia

Ewa Rutkowska
03/02/2011 22:59:05
Trasa Zalesie (Jarocin)->Tanowo
Tomek wiózł moją 11 letnia klacz. Karina pomimo tego, że po raz pierwszy jechała w przyczepie, załadowana została w 5 minut. Cała podróż trwała około 6 godzin. Profesjonalnie, i przesympatycznie (potwierdzam - wokal niczego sobie i świetnie działa na skołatane nerwy) :).Z takim kierowcą można jechać na koniec świata! Dziękuję i pozdrawiam!!!

Mario
27/10/2010 23:12:10
Rozal
danke für den tollen transport. habe mehrere pferde nach hamburg transportieren lassen. immer pünktlich,freundlich und sehr gute verpflegung für die pferde. sehr gute empfehlung und machen wir immer wider so. bis bald wieder, danke und freundliche grüße, mario

Sandra Koćmiel - Fundacja Pro Equo
16/09/2010 14:06:04
Poznań / Śrem --> Moryń (zachodniopomorskie)
Nowy środek transportu Tomka (koniowóz) robi wrażenie! Dziękuję za transport kobyłki - jak zwykle wszystko dokładnie tak, jak trzeba, koń suchy i zrelaksowany. A Tomek jaką ładną bluzę miał! :P

Ola & Gagman
02/09/2010 23:27:59
Dziekuje
Tomek jest osoba bardzo mila z swietnym podejsciem do koni. Moj kon Gagman jest okropnym koniem do transportu lecz pokonalismy z Tomkiem trase Gdynia-Szczecin i kolejno szczecin- irlandia Gagman byl w swietnej formie mino tego ze troszke chcial szalec Tomek ze swym podejsciem i doswiadczeniem zapanowal nad nim. Kon przebym cala trase bez stresowo. Dziekujemy Jeszcze raz ze dzieki Tomkowi Jestesmy juz razem w Irlandi (ja & Gagman) Jesli chodzi o ceny transportu to jest to najtanszy transport jaki tylko jest. I oczewiscie podpisuje sie pod tym ze Tomasz pieknie spiewa ;)

Alicja Pryba
21/07/2010 12:56:18
trasa Lubań - Warszawa Lipiec 2010
Mam wrażenie, że oferowany przez Tomka przewóz koni jest jedynym w Polsce na tak profesjonalnym poziomie! Cztery koniki weszły do przyczepy jak owieczki a sama podróż była odpoczynkiem zarówno dla nich, jak i dla ich zmordowanych opiekunów;) Zalety tego transportu można by wymieniać bez końca m. in. punktualność, umiejętność bezstresowego wprowadzania koni, spokojna jazda, monitoring i wiele, wiele innych. Bardzo dziękuje za bezpieczeństwo, komfort i wygodę podróży, i do zobaczenia niedługo na trasie powrotnej! Polecam wszystkim.

Ilona Mardkowicz
01/07/2010 17:15:33
transport Bytom - Dronten (NL)
Wczoraj pan Tomek przywiózł moją kochaną klaczkę do Dronten (Holandia). Po kilkunastu godzinach w drodze, Limba dotarła w doskonałej formie - co zadziwiło nawet Holendrów :) Zarówno Oni jak i ja jesteśmy pod wrażeniem profesjonalizmu pana Tomka. Jak i Jego uroku osobistego... :) Jedno jest pewne - jeżeli jeszcze kiedyś będę chciała skorzystać z usług transportu dla koni, na pewno zwrócę się do pana Tomka. Panie Tomku, jeszcze raz DZIĘKUJĘ!

Emilia Sobańska
29/06/2010 08:44:43
Transport Warszawa-Zachodniopomorskie Czerwiec 2010
Najwyższy komfort a przedewszystkim bezpieczeństwo podróży! Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście Tomka do koni przekładają się na najwyższą jakość świadczonych usług. Serdecznie polecam.

Planowane Transporty


    Warning: mysqli::mysqli(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /admin/classes/Route.php on line 18

    Warning: mysqli::mysqli(): (HY000/2002): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /admin/classes/Route.php on line 18

    Warning: mysqli_set_charset(): Couldn't fetch mysqli in /admin/classes/Route.php on line 19

    Warning: mysqli::query(): Couldn't fetch mysqli in /admin/classes/Route.php on line 119

More

Newsletter

Zapisz się na newsletter, aby otrzymywać od nas informacje o okazyjnych i planowanych transportach.

Your email here